Loading...

Vítejte na Golfových stezkách 2024!

Milí golfisté, letošní golfová sezóna je plná nezapomenutelných zážitků! Vybraná hřiště v České republice, na Slovensku a v zahraničí se totiž spojí v jednu mapu plnou stezek, které přináší nová dobrodružství a příležitosti soutěžit o odměny v hodnotě více než 1,5 mil. Kč. Jak se zapojit? Připravili jsme vám jednoduchý návod.

Vítejte na Golfových stezkách 2024!

Soutěž Golfové stezky 2024 nabízí jedinečnou příležitost objevit nová hřiště a potkat se s dalšími golfovými nadšenci. Tento návod vám pomůže se ve všem rychle zorientovat.

Je o co hrát!

Kromě vzrušení ze hry a nových zážitků hrajeme o ceny v celkové hodnotě více než 1 500 000 Kč! Hlavními cenami jsou luxusní hodinky Omega v hodnotě 175 000 Kč, golfové zájezdy od cestovní kanceláře Snail Travel v celkové hodnotě 150 000 Kč nebo golfový vozík v hodnotě 140 000 Kč nebo. Navíc, už jen tím, že začnete stezky hrát, máte nárok na 5% slevu na sortiment od specialisty na fitting a golfové vybavení Golf Lab. PROHLÉDNOUT SI VŠECHNY CENY

Jak se zapojit?

Zúčastnit se může každý, kdo si přes rezervační systém TeeTime objedná a zaplatí hru na některém z hřišť stezek. Stačí mít platný účet u TeeTime a vaše dobrodružství může začít! Hra na vybraném hřišti z mapy stezek vám přinese body, které se automaticky načítají na vašem profilu TeeTime. SLEDUJTE VÁŠ POSTUP

Jak vyhrát?

Nasbírané body se promění v losy do pravidelných losování. Tato losování jsou 14-denní o menší ceny, měsíční o větší ceny a nakonec proběhne závěrečné losování o hlavní ceny. Jednoduše, čím víc hrajete, tím víc bodů můžete získat a tím větší šanci v losování máte. Do 14-denního losování vám stačí nasbírané body, do měsíčního se dostanou hráči, kteří v daném měsíci dokončí aspoň 1 stezku. Podmínkou pro zařazení do závěrečného losování je uzavření aspoň 3 stezek. ZOBRAZIT AKTUÁLNÍ ŽEBŘÍČEK

Naplánujte si hru

Prohlédněte si 12 stezek v České republice, 3 na Slovensku a 4 v zahraničí – v Itálii, Španělsku, Portugalsku a Švédsku. Každá stezka vás zavede na unikátní hřiště k novým zážitkům s dalším bodům do losování o atraktivní ceny. PROZKOUMAT MAPU STEZEK

Nenechte si ujít

Dne 14. září se uskuteční exkluzivní závěrečný turnaj, kam postoupí 48 hráčů s největším počtem bodů. Nezávisle na tomto turnaji zde proběhne také závěrečné losování o hlavní ceny, které budete moci sledovat i na streamu.

Zažijte léto plné nových golfových zážitků a objevte kouzlo hřišť v Česku, na Slovensku nebo v oblíbených evropských destinacích. Plaťte online, sbírejte body a získejte atraktivní odměny. Kdo se stane hrdinou každých 14 dní, měsíce, sezóny a kdo se v září postaví na start turnaje plného slávy? Buďte u všeho a sledujte průběh celé soutěže na TeeTime webu a Instagramu. Nezapomeňte označit @teetime.cz spolu s hashtagem #golfovéstezky - až budete sdílet vaše golfové zážitky!

Udělejte z roku 2024 svůj nejlepší golfový rok s Golfovými stezkami!

Hlavní partneři

Další čtení

Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Golf 03.07.2024

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl

Kdybyste měli myslet na 1 jedinou věc při hře, co by to bylo? Šideri se s vámi podělila o její zkušenost v novém díle golfové akademie. Získejte návod na úspěšný švih a hru na hřišti ve 4 krocích.

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl
Golf 02.07.2024

Golfové stezky mají Novou stezku na severozápadě Čech! Podívejte se kde

Na severozápadě si nyní můžete zahrát Novou stezku a zapojit se tak do slosování o ceny přes 1,5 mil. Kč v největší golfové soutěži. Novou stezku tvoří 3 hřiště v oblasti Krušných hor. Zjistěte, jaká hřiště tvoří stezku Nová.

Golfové stezky mají Novou stezku na severozápadě Čech! Podívejte se kde
Golf 24.06.2024

Španělský triumf a český úspěch na Tipsport Czech Ladies Open

Šestý ročník Tipsport Czech Ladies Open přidal do historie další nové jméno vítězky. Stala se jí Španělka Marta Martín, která ve finále turnaje Ladies European Tour vyrovnala počtem 63 ran (-9) rekord hřiště Beroun Golf Clubu. Jak si vedly české hráčky a kdo vybojoval olympijské hry v Paříži?

Španělský triumf a český úspěch na Tipsport Czech Ladies Open
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací